20 Ekim 2010 Çarşamba

Golden Retriver’ımız var bizim artık!

















Golden Retriver’ımız var bizim artık. Evde bizimle yaşıyor, her yere bizimle geliyor, hatta bizim kullandığımız tabak-çanaktan yiyor, içiyor. Biz evde yokken bizi kızımın odasında bekliyormuş, çok üzülüyormuş. Özellikle kızımı… Çünkü onu annesi sanıyormuş.

Kızımın bitmeyen hayvan sevgisi sayesinde bizde artık gerçekten böyle bir köpek yavrusu evimizde varmış gibi davranıyoruz. Çocuğum haklı; balık istiyor, kuş istiyor, tavşan istiyor, kedi istiyor, su kaplumbağası istiyor, köpek istiyor. Ama biz “ sen bakacaksan, sen kafesini, akvaryumunu temizleyeceksen, sen…..” diyerek her isteğini geri çevirdik. Oda kendine bir hayvan arkadaş edindi. O kadar güzel konuşuyor ki, o kadar güzel ilgileniyor ki onunla. İnsanın vicdanı sızlıyor.

Ama evde hayvan istemiyorum. Bahçeli bir evim olsa hemen alırım. Ancak apartmanda olmuyor, kuşu balığı kediyi de ben istemiyorum. Aslında bir yıl önce eşim bir doberman yavrusu aldı. Bir aile dostumuzun oğlu hastaydı. O hem oyalansın diye hem de bahçeli bir evde oturdukları için O’ndan bakmasını istemiştik. Ancak O’nu kaybedince ailesinden de geri alamadık köpeği ( adını da Siva koymuştuk bu arada ). Ara ara görmeye gidiyoruz ama kendi baktığın gibi olmuyor.

6 yorum:

  1. Hayvan konusundaki düşüncemiz aynı.Bahçeli bir evim olsa kesinlikle bir köpek alırım ama şimdi değil..İyi bakın çuku çukuya :))

    YanıtlaSil
  2. :))
    çok sevimli bu köpek bakımda gerekmiyor masrafsız ama çok seviliyor ..
    Bayıldım ben de isterim :))

    YanıtlaSil
  3. ben eve hayvan alsam mete sıkar öldürür sevgiden:)neyseki çiftlikte var bazen korksada ben evde hayvana tahammül edemezdim sanal hayvan iiyiymiş.

    YanıtlaSil
  4. yerim ben nazın köpişini...

    YanıtlaSil
  5. Zühracım merhaba rondo sade:)

    YanıtlaSil
  6. HAYIRLI OLSUN ÖMRÜ UZUN OLSUN:)))))))

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails