25 Şubat 2010 Perşembe

Kardeşlerin Aşkı Büyük Olur…






Bugünlerde bir aşk var aralarında sormayın. Bir koltukta oturup bilgisayar oynuyorlar, bir koltukta oturup TV izliyorlar, aynı yatakta yatıyorlar, aynı topitopu yalıyorlar. Aman nazar değmesin. Çok süreceğini tahmin etmiyorum gerçi bu kalpcik kalpcik durumun ama. Çünkü Naz’cım sürekli dayak yiyor abisinden. Ama asla akıllanmıyor. Çünkü dayak yediği nedenleri ısrarla yapmaya devam ediyor. O yüzden bu sahnelerden acaip keyif alıyoruz Ori’yle. Kim onları bu şekilde görürse hemen birbirimizin de görmesini sağlıyoruz.

Kardeşlik gibisi yok gerçekten. Umarım bir ömür boyunca birbirlerine düşkün olurlar ve kardeş olduklarını unutmayıp birbirlerine sahip çıkarlar.

9 yorum:

  1. Kardeş canmış,Allah bağışlasın,sevgileri daim olsun.Sevgi ve saygılarrrr....Ziyaret ve yorumada çokçok teşekkürlerrr...

    YanıtlaSil
  2. Çooooooook tatlılar beee..Abimi ne kadar özlediğim aklıma geldi :) kardeş olmak demek etle tırnak olmak demek.. ne güzel vakitleri varken bol bol sarılsınlar oynasınlar kavga etsinler...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim sizlere. Kardeşlik anlatılmaz, yaşanır. Çocuklara kardeş yapılmalı mutlaka diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Nazar değmesin ikisine de maşallah...
    şakayla başıyor herşey sonrası malum :) ama yine de çok eğlenceli...
    hayırlı kandiller

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlılar yaa Allah bağışlasın... :)

    YanıtlaSil
  6. Ikiside birer inci gibi.:) Allah bagi$lasin,cok tatlilar!:)
    Karde$ ili$kileri kesinlikle cok önemli,sana katiliyorum canim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. ya yerim ben onları ne kadar güzeller.bende böyle olsun istedim ama olmadı kedi köpek gibi birbirlerini yiyolar sonra ben avazım çıktığı kadar bağırıyorum ayırıyorum.ama hep o küçük varya çetenin başı o:))ağbisini çıldırtıyo.nasıl yaptın bunları böyle anlat bakiiim:))

    YanıtlaSil
  8. Canım sayfama hoşgeldin, ziyaretin ve yorumun için çok teşekkür ederim. Sayfan çok samimi içten ve doğal, seni tanıdığıma çok memnun oldum. Evlatların da çok şirin maşallah, Allah sizlere bağışlasın, her zaman beklerim, sevgiyle sağlıcakla kalınız.

    YanıtlaSil
  9. Maşallah ne kadar da tatlılar.Allah nazarlardan saklasın.Hayırlı ve uzun ömürler versin inşallah..

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails