8 Mart 2010 Pazartesi

Çok Yorgunum….




Yorgun, dinlenememiş, tırnakları kırık kırık, ruh hali yorgunluktan gri vs. Bugünkü halim böyle özetlenebilir. Sadece uyumak ve masaj istiyorum. Hafta sonu evde boya telaşı vardı. Kış günü nerden çıktı bu boya, ya da daha erken değimli? Gibi sorulara karşılık verilen cevaplarım aynı: Evdeki eşyaları yenilemek isteyince böyle bir işe kalkıştık. Ama boya bitti, Ori’yle bende bittim. Boya yapanlar ne kadar temiz çalışırlarsa çalışsınlar yine de ev batıyor. Hele de evde eşya varsa…

Boya kazımaktan tırnaklarım ve parmaklarım mahvoldu. Şu anda bunları yazarken bile klavyeye dokunurken parmaklarım acıyor. Güya evimize her gün bir bayan geliyor. Ama gördüm ki, hiç kimse senin kadar evine özenmiyor ve sahiplenmiyor. Ev rezalet kirliydi. Ama suç bizde rica etmekle kadın çalıştırılmıyor. Adam çalıştırmak bir meziyet gerçekten. Ya susacaksın görmeyeceksin bazı şeyleri, ya da oturacaksın kendin yapacaksın her işini. Biz 1.sini seçiyoruz ama yinede huzursuz oluyoruz. Mümkün mü bu tempoda bi de ev işleri? 2 afacan ve bol hareketli çocuk, evde her şeyi hazır isteyen bir koca, çalışan bir kadın. Olmuyor işte. E e kadınlar da işte bu kadar yapıyor temizliği.

Neyse… Çok uzatmadan kısaca evde yapılanları anlatayım. Koltuklar alındı, duvarların bir kısmı duvar kâğıdı kaplanacak bugün, plazma duvara monte ediliyor. TV ünitesi alındı. Masa sandalyeler de değişti. Halı seçildi ama henüz alınamadı. İşte bu kadar… Kocacım coştu bu aralar. Ben de ses çıkarmıyorum bakalım nasıl olacak sonunda….

3 yorum:

  1. yasık sana....dünya kadınlar günün kutlu olsun...kadınlar neden böyle neden aynı anda tonlarca mesleği olabiliyorken erkeklerin yalnızca tek meslekleri var..

    YanıtlaSil
  2. Canim cok cok kolay gelsin.Eminim ki cok yoruldun haklisinda, ama hic kimse senin gibi ilginmez ve de yapmaz.Parayla rezil olmak bizimkisi.Hele de benim gibi titizsen kadin otursun bir de kahve soyle ona kendin yap isini.
    Eminim butun islerin bittiginde hepsini unutacak,emegine bakip gurur duyacaksin.
    Butun esyalarini gule gule kullan, canim hayirli olsun.
    En guzel gunleriniz gecsin o ortamda.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim papatya. Yazdıklarına katılıyorum. Dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails