28 Kasım 2011 Pazartesi

Alışverişkolik miyim nedir?


Bu nasıl bir maymun iştahlılık. Ne görürsem alma isteğim nedendir bilmiyorum hiç ama hiç bitmiyor.Mağaza da görsem,alıyorum, inter nette görsem alıyorum, arkadaşlarımda görsem aynısından istiyorum. Bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorum artık.
Çoğunuz biliyorsunuz: Afyon da yaşıyorum. Burada öyle şık mağazalar da yok. Ama bu internet var ya ...
Almıcam, bakmıcam diyorum dayanamıyorum alıyorum. İşin garibi, alınca da vicdan azabı çekiyorum. Doymak bilmiyorum. Artık gardroplarda yerde yok.
Ori soruyor: "Bu yeni mi?"
Bendeki cevap: "Aaa hayatım geçen yıl almıştım?"
Ori: " Senin bu sen aldığın hiçbir şey yok galiba?"

Ah ah! Olmaz mı yaa?
Bu huyum kurusun.

İş yerine her gün bir kutu geliyor. Adım çıktı. Kim kargo firmasından birilerini görüyorsa " gene ne aldın?" diye soruyor. İnanmayacaksınız belki ama; kargo elemanları başkasına gelen paketleri bile " bu kişi hangi katta , hangi odada diye bana soruyor.

Eleştirenlerde çok tabi. Hatta internet alışverişi güvenli değil, başını belaya sokacaksın diyenler bile var.
Umarım ağzım yanmaz.



5 yorum:

  1. Oooohhh sefan olsun !!! Valla ben de Tr' ye gittigimde kendimden geciyorum. Malum burda alisveris yapma sansim yok :(

    Iyi gunlerde kullan butun aldiklarini.

    YanıtlaSil
  2. bu maymun iştahlılık hepimizde varki ben haftasonu sıfırı tükettim kara kara düşünüyorum şimdi.

    YanıtlaSil
  3. hohohoooo orhan abi demek hepsini mi geçen sene aldın diyo...gardorapta yer bulamadıklarını bana verebilirsin...çekinme:)))

    YanıtlaSil
  4. umarım yanmaz canım,alısverıs yapmak cok mutluluk verıcı,keyıflı,bende cok sevıyorum hatta her şeyı almak ıstıyorum:)senın gıbı

    YanıtlaSil
  5. Bana ait Zğhra hanımcım, teşekkürler beğendiğin için, edebi yönüm biraz iyidir, diğer bloguma göz gezdiriseniz, yada google amcada adımı soy adımı yazarsanız yazdığım şiirlerde ulaşabilirisiniz. Sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails