16 Ocak 2012 Pazartesi

Her Yerde Kar Var...






Yine başladı kar. 5 gündür sık aralıklarla kar yağıyor. Birçoğunuz Afyon'u haberlerden kara bürünmüş olarak görüyorsunuzdur. Okullar 5 gündür tatildi.Hem güzel hem kötü. Güzel, çünkü don olamadığı sürece karla haşır neşir olmayı seviyorum. Keyfini çıkarıyoruz.
Kötü, çünkü kar birazcıkta olsa mahrumiyet demek. Mesela arabayı çıkaramıyoruz. Ori garanticidir. Riske girmeyi sevmez. O yüzden de arabayı almıyoruz. Dolmuş kullanıyoruz.Gitmek istediğin yere istediğin zaman gidemiyorsun.

Doğa yürüyüşlerine devam ediyorum. Ben karda yürümeyi daha çok seviyorum. Çok eğleniyoruz. Ekibimiz süper gerçekten. Herkes kafa dengi ve eğlenceli insanlar. Zaten en yakın arkadaşlarımdan Ayşe cikle gittiğimiz için, eğlenmemek mümkün değil.En son Sinanpaşa İlçesinde Yörükmezarı denilen bir köyde bulunan bir parkurda yürüdük. Sinanpaşa'ya 13 km uzaklıkta. Muhteşem bir bitki örtüsü vardı. Her yer çam ağaçları ile kaplıydı. Düşünün çam ağacı ve kar. Harika bir manzaraydı.





5 yorum:

  1. bir ben göremedim şu karı:(

    YanıtlaSil
  2. fotoğraflar harika kar harika karda yürüyüş en harikası!!! :)

    sevgiler,

    www.fido-land.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Oooo haftaya biz de Uludağdayız :)

    YanıtlaSil
  4. Ay bayıldım fotolara:)bekleriz sevgiler;)

    YanıtlaSil
  5. Ay ne güzel görünüyor her yer bembeyaz pamuk pamuk karlar :) İzmirli olunca bız de ancak 1 cm kar görüp sevınıyoruz 10 yılda bir :D

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails